2018.05.10(四)Dinner party with Prof.Vimal – 跨際整合中心
Transdisciplinarity

A deep dialogue and interaction between different specialized fields

About Transdisciplinarity

Important and pivotal problem need to thinking and induction in different point.
By a large number of operation to communicating and comparing until figuring out a suitable answer.

Importance of Transdisciplinarity

Different academic fields like the different ingredient of coffee.
By combining them together can get a mellow coffee.

Shadow
Slider

風和日麗的一天,本實驗室邀請了來自印度頂尖大學IIT學院的Vimal教授來到台灣,要在隔天跟我們宜蘭大學的學者們進行學術的交流以及分享;身為地主的我們當然要盡地主之誼,好好的歡迎一下遠道而來的Vimal教授,我們挑選了在宜蘭大學附近富有盛名的米樂中式餐廳來招待Vimal教授,在滿桌佳餚美食的點綴下有了一個美好的相見歡之夜。

本實驗室的兩位外籍生(左1.2)以及兩位博士生(右1.2)非常期待這次的歡迎餐會

學者們的相見歡(由左而右為Geetha教授、王金燦教授、Vimal教授、章哲寰教授)

用一張大合照詮釋此次餐會的圓滿,期待往後的交流以及合作事宜